Centrum Tandläkarklinik

Centrum Tandläkarklinik.

Vi är ett tandvårdsteam som består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Med vår samlade kunskap och erfarenhet vill vi ge dig den bästa tandvården med högsta service.

Vi hjälper dig till en god munhälsa med förebyggande och reparerande tandvård. Hos oss får du alltid veta vad som ska göras och vad det kostar och det är viktigt att du känner dig trygg som patient.

Vi samarbetar med Nordentic Bright Dental Forum Lab som använder den senaste teknologiska utveckling.

Vi är en flerspråkig klinik med följande språk: svenska, arabiska, assyriska, bosniska, serbiska, kroatiska och engelska. Har ni önskemål om något av dessa språk vid besök på kliniken vänligen informera om det när vi bokar en tid.

Vi har ett väl utarbetat kvalitetssäkringssystem och som vi kontinuerligt jobbar med. Allt för att ständigt vara så bra det bara går, för dig som patient.

Företag och ledning

Allabolag.se finns mer information om Solo Dent AB  (styrelse och ekonomi).

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna Almega

Ägare: Sundus Gaggo

Personalen

Vi som jobbar här

Sundus Gaggo

Leg. tandläkare

Amra Muheljic

Klinikkoordinator / Tandsköterska

Pia Larsson

Tandhygienist

Lena Sjökvist

Tandsköterska

Delbetalning

Vill du dela upp din betalning? Vi samarbetar med Resurs Bank. Du betalar en fast månadskostnad: 300 kr eller 600 kr i månaden tills din behandling är betald. Ansök enkelt genom att sms:a TAND till 71 690. Läs mer på www.tandkonto.se.